Welkom bij Entimo. Uw webshop waar u al uw persoonlijke cadeaus kunt bestellen, Vervolgens kunt u het artikel van uw keuze persoonlijk maken door iets speciaal, unieks hierop door ons te laten graveren. In onze editor kunt u uw cadeau ontwerpen. Dit kan een foto. afbeelding, sjabloon of tekst zijn. Uw ontwerp wordt naar ons geüpload waarna het door onze experts wordt  gegraveerd op het artikel van uw keuze . Entimo staat erom bekend een uitstekende kwaliteit en service te verlenen aan ons klanten. Bij onduidelijkheden zal men contact met u zoeken om met u te overleggen. Mocht u vragen hebben of advies willen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bestellingen voor 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Wij wensen u veel winkel plezier! Het Team van Entimo.

Hieronder een paar voorbeelden van gelegenheden waar onze artikelen als cadeaus goed bij passen.

Met het bruidspaar toasten op hun prille geluk. Hoe mooi kan dat zijn als zij dit in het eigen persoonlijke glazen doen. Maak van deze dag een onvergetelijke dag. Het is tevens een leuke herinnering aan deze bijzondere dag. Ook voor de ouders, getuigen en andere familieleden is een glas waarmee geproost is een mooie herinnering. Natuurlijk kunnen de glazen ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals bijv. geslaagd, aankoop nieuwe woning, oud en nieuw.

Iedereen wil graag een cadeau aan een baby (kleinkind, neefje of nichtje) geven waar hij of zij  een levenslange blijvende herinnering aan heeft. Bij ons vindt u het ultieme cadeau. Een kinderbesteksetje voorzien van een  eigen tekst. Hoe blij kan je daar niet van worden. In onze collectie kinderbestek vind drie bijzondere setjes door ons geselecteerd. Laat onze specialisten uw tekst graveren in een prachtig kinderbesteksetje)

Heeft er iemand die je kent net zijn studie met succes afgerond of wil je een collega bedanken voor zijn/haar bijzondere inzet. Wat te denk je van een passend afscheidscadeau of een aandenken bij een jubileum. Met een balpen, vulpen of pennenset heb je direct het passende cadeau. De inscriptie die je door ons er in laat graveren is een blijvende herinnering voor de ontvanger.

Best verkochte Cadeaus: