Over ons

Wij van Entimo vinden onze passie in het maken van écht oprechte cadeaus. Bij ons kun je de artikelen die je kiest zelf personaliseren. Jouw eigen idee, tekst of afbeelding wordt door ons met uiterste zorg verwerkt in het gekozen cadeau. Het resultaat is een geheel unieke en eigen creatie. Een oprecht cadeau is er namelijk een met betekenis; een eigen tekst of afbeelding maakt van een leuk cadeau een oprecht cadeau.

In het jaar 2007 zijn we begonnen met het personaliseren van diverse artikelen. Deze jarenlange ervaring is iets wat je terug ziet in onze producten. Alles wordt met uiterste zorg en aandacht gemaakt in ons eigen productieomgeving. Wij weten uit ervaring dat er niets mooier is dan een mooie hanger met de foto van een geliefde of een tekst met een bijzondere betekenis. Om dit te realiseren maken we gebruik van computergestuurde machines die heel nauwkeurig en o.a. met behulp van lasertechnologie de gewenste inscriptie of afbeelding duurzaam op het materiaal aanbrengt. Met onze graveermachines kunnen we een tal van producten personaliseren. Deze kunnen zijn vervaardigd van hout, aluminium, edelstaal, kurk, glas en diverse kunststoffen. Mogelijkheden genoeg dus om ons aanbod van artikelen om te personaliseren voortdurend uit te breiden.

We zijn ons er voortdurend van bewust dat je aan een bijzonder persoon in je leven een bijzonder cadeau kunt geven om je waardering te uitten. Een hanger wordt iets wat een gedachte tastbaar maakt, een fotolijstje wordt deel van de herinnering. Dat is écht oprecht en persoonlijk.