Home » Cadeaus » Pennen Graveren » Parker IM – Balpen

Parker IM – Balpen

(1 klantbeoordeling)

 28,95

Professionele en zeer betrouwbaar Parker IM balpen graveren, met een Parker IM balpen wordt elk detail verfijnd geplaatst om een vertrouwbare schrijfervaring te leveren. Deze zwarte balpen is een praktische, dagelijkse optie voor werk en ontspanning! Een stijlvolle gouden afwerking op de hals zorgt ervoor dat deze pen een klassieke uitstraling heeft die past bij elke omgeving, terwijl de slanke clip hem bij de hand houdt wanneer je hem nodig heeft.

Met een gegraveerde Parker IM balpen zorg je voor een gegarandeerd uniek cadeau. Leuk voor elke gelegenheid zoals Kermis of een verjaardag. Of plaats je logo op de balpen om je bedrijf te adverteren.

Laat je Parker IM balpen graveren met je eigen tekst of (bedrijfs)logo met behulp van onze online ontwerptool die wij dan met zorg met behulp van een laser graveren voor een perfect resultaat. Geleverd in een luxe, originele Parker geschenkverpakking.

Op onze website kan je ook de bijpassende Parker IM Vulpen vinden of voor een echt speciaal cadeau hebben we ook de Parker IM Pennenset.

Wil je een (bedrijfs)logo gegraveerd hebben? Klik dan hier om het logo door ons te laten beoordelen.

Begin met personaliseren